تبلیغات
دنیای دیجیتال فارسی کلاب

دنیای دیجیتال

شنبه 22 آبان 1395

 نتیجه تصویری برای ‪c++جعفرنژاد‬‏
پاسخ تمرینها را در ادامه مطلب مشاهده کنید

ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 16 تیر 1395


    برای این کار در قسمت Automatic Media Download از بخش Settings وارد شوید، شما می توانید به مسنجر Telegram فرمان دهید تا فقط با اتصال به وای فای ویدئوهای اشتراکی ،عکس ها و صداها را دانلود کند و با اتصال از طریق Mobile Data هیچگونه ویدئو ، صدا و تصویری دانلود نشود که این گزینه در افزایش سرعت دریافت اطلاعات تاثیر فوق العاده ای دارد.
     
    پس آن را مطابق میلتان برای اتصال WiFi یا ۳G تنظیم کنید. برای این که تصاویر و ویدئو هایتان در گالری موبایلتان ذخیره شود، از بخش Settings گزینه Save To Gallery را پیدا کنید و آن را فعال کنید.
     
    همچنین می توانید مشخص کنید که به صورت خودکار ویدئوها یا تصاویر دانلود نشوند. برای این کار هم میتوانید وارد settings شوید و از بخش Automatic media download همه گزینه ها را روی حالت No media قرار دهید تا هر وقت که خودتان خواستید روی فایلها و عکس ها کلیک کرده و آن ها را دانلود کنید. با این کار حجم مصرف اینترنتی توسط تلگرام کاملا دست خودتان خواهد بود.

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 26 آذر 1394

    همان‌طور که می‌دانید اگر قصد داشته باشید تا یک بار مودم خود را به صورت نرم‌افزاری خاموش و روشن کنید، بایستی ابتدا وارد آدرس پیش‌فرض روتر خود (192.168.1.1) شوید و پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، از طریق واسط گرافیکی موجود، اقدام به Reboot کردن مودم کنید. اما جالب است بدانید این کار از طریق Command Prompt ویندوز و به شکل دقیق‌تر از طریق پروتکل Telnet نیز قابل انجام است.

     

    ابتدا دقت کنید که ابزار Telnet در ویندوزهای 7 به بعد به طور پیش‌فرض در ویندوز نصب نیست. برای نصب آن بایستی از طریق این ترفند اقدام نمایید.

     

    ادامه مطلب

  • نظر بدهید() 
  • پنجشنبه 26 آذر 1394

    Hibernate قابلیتی در ویندوز است که امکان خاموش کردن کامپیوتر بدون از دست دادن اطلاعاتی نظیر پنجره‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌های در حال اجرا را به شما می‌دهد. با Hibernate کردن کامپیوتر، اطلاعات داخل Ram بر روی Hard Disk و درون یک فایل ذخیره می‌شود و بعد از روشن کردن کامپیوتر دوباره اطلاعات از Hard Disk به Ram انتقال می‌یابد. اما مشکلی که هنگام فعال بودن قابلیت Hibernate رخ می‌دهد این است که همیشه یک فایل چند گیگابایتی با نام hiberfil.sys درایو ویندوز را اشغال کرده است. در این ترفند به نحوه‌ی کاهش حجم فایل hiberfil.sys بدون غیرفعال کردن قابلیت Hibernate خواهیم پرداخت.

     


    ادامه مطلب

  • نظر بدهید() 
  • پنجشنبه 26 آذر 1394

    اگر از ویندوز ویستا استفاده می‌کنید، حتماً می‌دانید که پس از کلیک بر روی منوی Start، قسمتی جهت جستجو وجود دارد که می‌توان در آن تایپ کرد. به طور پیش‌فرض، این بخش جستجو تنها فایل‌ها و برنامه‌های نصب‌شده بر روی کامپیوتر خود شما را جستجو می‌کند. گزینه‌ای هم به نام Search the Internet وجود دارد که تنها از موتور جستجوی پیش‌فرض نصب‌شده بر روی IE استفاده می‌کند. اما شما می‌توانید این جستجو را گسترده‌تر کنید و موتورهای جستجوی دیگری را نیز در اختیار داشته باشید. در این ترفند نحوه افزودن موتورهای جستجوی گوگل، یاهو و ویکی‌پدیا به قسمت جستجو در منوی Start ویندوز ویستا را بازگو می نماییم. با این کار، عملکرد شما بسیار سریع خواهد شد و به عنوان مثال، پس از کلیک بر روی منوی Start، عبارت خود را وارد می‌کنید و با یک کلیک ماوس، نتیجه جستجو را در موتور جستجوی محبوب خود در مرورگر مشاهده می‌کنید.
    در ادامه

    ادامه مطلب

  • نظر بدهید() 
  • پنجشنبه 26 آذر 1394

    در این ترفند قصد داریم به معرفی یک کلید ترکیبی ساده اما کاربردی بپردازیم که بسیاری از کاربران از آن بی‌خبرند. با استفاده از این کلید ترکیبی می‌توانید در هر جایی از محیط ویندوز که باشید مستقیماًً و بدون نیاز به ماوس به نرم‌افزار Yahoo Messenger دسترسی داشته باشید.

     این کار سرعت شما را در هنگام کار با این برنامه بسیار بالا می‌برد. بدین منظور: کافی است کلید Win و Y را هم‌زمان با هم فشار دهید تا پنجره یاهو مسنجر (ترفندستان) نمایان گردد.
     منظور از کلید Win، کلید ویندوز است که مابین دو کلید Ctrl و Alt در سمت چپ کیبورد قرار گرفته است. .

  • نظر بدهید() 
  • پنجشنبه 26 آذر 1394



    امکان مشاهده‌ی میزان بازدید از پروفایل یا صفحه‌ی شخصی افراد مختلف قابلیت جدیدی است که به سرویس گوگل پلاس اضافه شده است. به طوری که اگر به صفحه‌ی شخصی یک فرد مراجعه کنید میزان بازدید از صفحه‌ی وی در کنار دنبال‌کنندگان او نمایش داده می‌شود. در صورتی که مایل نیستید میزان بازدید از پروفایل شما برای دیگران نمایش داده شود با استفاده از ترفندی که در ادامه معرفی می‌شود می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

    برای این کار:
    1.ابتدا با استفاده از لینک زیر وارد صفحه‌ی تنظیمات در گوگل پلاس شوید:
    https://plus.google.com/u/0/settings/plus

    اکنون از قسمت Profile تیک گزینه‌ی Show how many times your profile and content have been viewed را بردارید.
    تنظیم بلافاصله اعمال خواهد شد.

    لازم به ذکر است در حال حاضر اعمال این تنظیم تنها در نسخه‌ی دسکتاپی گوگل پلاس امکان‌پذیر است.

  • نظر بدهید() 
    • تعداد صفحات :4
    • 1  
    • 2  
    • 3  
    • 4  

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها